Despre Aprozarul Virtual

Aprozarul Virtual este o platformă on-line care are ca scop promovarea ofertei producătorilor locali și a produselor acestora, curate, proaspete și 100% românești. Ideea a pornit din Ciugud, comuna din România care a inițiat conceptul „Smart Village” (Satul Inteligent), și s-a extins la nivel național pentru a sprijini producătorii români.

 

Credem că, în aceste vremuri grele, trebuie să ne gândim, mai mult ca oricând, și la micul producător de la sat, care din produsele obținute cu sudoare și multă trudă își asigură traiul zilnic. Oamenii acești demni și harnici nu strigă după ajutor, nu se plâng, ci continuă să muncească, cu fața arsă de soare și cu mâinile brăzdate de trudă, în speranța că noi, consumatorii, vom alege să punem pe masă produsele lor.

Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă o picătură de speranță pentru fermierul sau producătorul de la țară, înseamnă o șansă pentru agricultura românească autentică și înseamnă un viitor pentru satul românesc.

 

Iată de ce am ales să facem această platformă on-line care să faciliteze interacțiunea dintre client și micul producător român, să promovăm produsele românești, dar și pe cel care le obține prin  multă trudă și sacrificii. Ei sunt oamenii care iubesc pământul, care apreciază cu adevărat bogăția pe care ne-o oferă munca câmpului și care merită o platformă de e-commerce. Din apreciere pentru ei, oamenii minunați ai satului românesc, s-a născut Aprozarul Virtual.

Despre Aprozarul Virtual