Echipa

Aprozarul Virtual are în spate o echipă mică, dar inimoasă. La proiectul platformei on-line au lucrat: Dan și Rareș (DA! Doar DOI oameni au lucrat la această inițiativă).

Livingul lui Rareș și bucătăria lui Dan s-au transformat în birouri de programare pentru aprozarul nostru virtual. S-a lucrat zi și noapte pentru o platformă care sperăm să îi ajute pe micii producători să își promoveze și să își vândă produsele.

Dacă vrei să ne faci sugestii, să obții mai multe informații, să ne semnalezi greșeli sau chiar să ne tragi de urechi, așteptăm să ne contactezi!

Pentru început îți propunem să ne cunoaștem…


Dan Lungu

Conținut, dezvoltare, propuneri de colaborare și comunicare

Dan Lungu are o experiență de aproape 20 de ani în media, marketing și publicitate, studii în jurnalism, comunicare, management și administrație publică. A lucrat pentru instituții media precum Mediafax, Ziarul Financiar, BBC, News.ro, Libertatea sau Transilvania Business. Dan a lucrat și în administrația centrală, unde a condus aproximativ un an Direcția de Comunicare, Promovare și Organizare din cadrul Ministerul Afacerilor Externe, structură care s-a ocupat direct de pregătirea tehnică a reuniunilor și de comunicarea publică din cadrul celor șase luni în care România a deținut Președinția rotativă a Consiliului UE. Printre altele, știe cu ce „se mănâncă” politicile europene deoarece a studiat la Bruxelles, unde a avut o bursă acordată de Comisia Europeană prin Reprezentanța din România.

Dan rămâne însă îndrăgostit de satul românesc pentru care a renunțat la job-ul din București, alegând să se alăture, în 2019, echipei Primăriei Comunei Ciugud și unde coordonează acum proiecte în domeniul comunicării publice, dar și proiecte educaționale precum – „Smart School – prima școală smart din mediul rural din România”.


Mă găsești și pe
Dan Lungu

Rareș Urban

Rareș Urban

Dezvoltare web, caracteristici site și probleme tehnice

Rareș Urban a fost mereu atras de științele exacte, motiv pentru care a optat pentru această carieră. În 2002 realiza primul său site web, ca și proiect pentru atestatul susținut la finalul liceului. Deși a durat 9 luni să realizeze un site web de prezentare, își aduce aminte și acum de munca depusă pentru un proiect atât de simplu, la ora actuală.

Axându-se pe partea de dezvoltare web, Rareș a reușit să ofere soluții personalizate clienților săi, accesibile și optimizate în funcție de solicitările acestora. În Aprozarul Virtual, și-a pus amprenta prin reducerea, cât se poate de mult, a timpului de înregistrare a unui producător și de selectare a produselor acestuia.