Sfaturi pentru producători

Dacă ești un producător harnic și vrei ca rodul muncii tale să fie văzut și apreciat de o țară întreagă, te invităm să te înscrii GRATUIT în Aprozarul Virtual. Platforma on-line este o inițiativă pornită la Ciugud, comuna care a demonstrat că viața la țară poate fi „ca afară”. La fel ca și tine, noi iubim satul românesc și ne încăpățânăm să credem că agricultura poate avea un viitor bun și în România.

Înainte de a te înregistra, te rugăm să citești cu atenție următoarele informații:

 

  • Aprozarul Virtual este o platformă GRATUITĂ care facilitează contactul între client și micul producător, fără ca un alt terț să intervină în vânzare!
  • Te rugăm să fii corect în promovarea produselor, dar și în relația cu clienții tăi! O colaborare de succes se crește prin încredere, respect, corectitudine și calitatea produselor!
  • Te rugăm să completezi toate câmpurile formularului electronic deoarece acest lucru îți permite crearea unui cont.
  • Vei avea la dispoziție GRATUIT propriul tău aprozar virtual unde poți adăuga fotografii cu produse, completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă.
  • Producătorii care doresc să se înscrie în Aprozarul Virtual trebuie să fie atestați/autorizați/ înregistrați sub o formă legală și sunt OBLIGAȚI să respecte legislația în domeniu și normele igienica-sanitare.
  • Introducerea prețului pentru fiecare produs nu este obligatorie, dar te poate propulsa pe primele locuri în listele de producători. Premiem astfel producătorii total transparenți prin posibilitatea de a fi mai ușor văzuți de clienți;

Sfaturi pentru producători